• HM tuinen & woning

ONDERHOUD

 

Heeft u een probleem met uw woning? Schroom u dan niet om contact met ons op te nemen voor hulp of advies.

Houten kozijnen hebben een beperkte levensduur en moeten op een gegeven moment vervangen worden. Wilt u de karakteristieke houten kozijnen behouden of wilt u liever de veel onderhoudsvriendelijkere kunststof vervanger dan kunnen wij u daar bij helpen. Ook kunnen we zorgen dat uw enkele beglazing vervangen wordt voor de veel energiezuinigere HR-types.

Bij een woningverbetering kiest u ervoor om iets aan de woning te doen maar in enkele gevallen is het serieus nodig zoals bijvoorbeeld bij storm en brandschade. Dit kan levensgevaarlijke situaties opleveren waar zeer zorgzaam mee omgegaan moet worden. Wij hebben de kennis in huis om uw woning weer betrouwbaar en woonbaar te maken.

Wilt u uw woning beter isoleren zodat de energienota daalt en de waarde van de woning stijgt? Dan komen we graag bij u langs om te adviseren over de mogelijkheden.

Wij kunnen alle werkzaamheden van A tot Z uitvoeren zodat de kosten laag blijven. Durft u de trap of ladder niet meer op? Wij komen ook langs voor kleinere klussen. Hierbij kunt u denken aan dakpannen vervangen, goten repareren of een lekkage aan uw dakkapel verhelpen.