• HM tuinen & woning

VERBOUW

 

Een woning verbouwen is in de meeste gevallen een tijdrovende klus die doorgaans ongemak met zich meebrengt. Wij kunnen ervoor zorgen dat dit zoveel mogelijk binnen de perken blijft. Dit doen wij door middel van een duidelijke communicatie, betrouwbare partners en zeker niet onbelangrijk door onze afspraken na te komen. 

Voordat u uw plannen in actieve verbouw wilt omzetten is het belangrijk om alle opties door te spreken. Dit kan u namelijk in de toekomst geld besparen. Een voorbeeld hiervan is een nieuw dak. Het is goedkoper om direct een dakkapel, lichtkoepel of dakterras te plaatsen tijdens de vervanging dan na die tijd.

Isolatieverbetering is tegenwoordig de manier om de waarde van uw woning te vermeerderen en de energiekosten te verminderen. Denkt u aan vloer-, muur- en dakisolatie. Wij hebben meer dan ruime ervaring in het toebrengen van deze isolatie.

Een serre is een populaire aanbouw aan de zonzijde van uw woning vaak met uitzicht op uw tuin. Deze serres zijn in vele varianten te maken en te plaatsen maar het luistert wel nauw. Wij kunnen u inlichten over de opties.

Ook is HM Tuinen & Woning uw adres voor aanbouwen zoals bijvoorbeeld een carport.